top of page
_DSC6891.jpg

Družinska hiša

Stranka je želela imeti v svoji hiši moderen stil pohištva. Kuhinjo smo tako izdelali iz belega iverala, ki je iz visokega sijaja. Vsi ročaji so v utorih in tako dajejo kuhinji minimalističen videz. Pult je izdelan iz ultrapasa črne barve, ki je čudovit kontrast svetli kuhinji. Ultrapas je tudi zelo obstojen na udarce in reze, na voljo je v večih imitacijah lesa in  barvnega odtenka, zato je med strankami pogosta izbira.

Na kuhinjskem otoku je posebnost z ene strani, in sicer smo stranki izdelali odprto masivno vinsko vitrino.

 

Jedilna miza je izdelana iz masivne hrastovine v kombinaciji s  podnožjem iz belega iverala. Jedilni kot je izdelan prav tako iz masive in lužen (barvan in temnjen) ter približan odtenku tal.

TV omarica je izdelana  stilu pohištva, ki se dopoljuje s kuhinjo in jedilnim kotom. Iveral imitacije hrasta  v kombinaciji z belo.

V spalnici si je stranka želela posteljo, ki bi poživela sicer svetle stene in svetlo pohištvo, zato je izbrala oblazinjenje turkizne barve. Postelji pripadajo nočne omarice izdelane iz iverala.

Prav tako si je stranka želela lepotilni kotiček, zato smo prisluhnili njenim željam in izdelali polkrožno omaro s tremi predali. Kotiček lepo dopolni okroglo po meri izdelano ogledalo.

V kopalnici smo izdelali masivno hrastovo kopalniško omaro s štirimi predali, ki se odpirajo na dotik. V kombinaciji z omaro smo izdelali še ogledalo z masivnim okvirjem.

KAJ

Raskovec

KJE

Vrhnika

KDAJ

Junij 2021

bottom of page