Desnahemisfera

Desnahemisfera je inovativen dvojec na področju oblikovanja. Leta 2011 nas je pilotni projekt med Ljubljansko urbano regij in Akademijo za likovno umetnost ter podjetji medsebojno povezal. Za naše podjetje sta oblikovala Tv omarico Tramek, ki nam je leta 2012 na pohištvenem sejmu prinesla nagrado Top 10 in kolekcijo Afternoon dilajt, ki je prav tako požela veliko občudovanja. Trenutno se ukvarjata z MAG-LEV Audio, ki je prvi lebdeči gramofon na svetu.

Toni Kancilja

Toni Kancilja je priznani slovenski oblikovalec. Leta 2010 smo se spoznali na pohištvenem sejmu Ambient v Ljubljani in se odločili za skupen projekt. Za naše podjetje je oblikoval Omizje Mana, ki ga sestavlja jedilna miza in klop. Toni Kancilja je v preteklosti prejel številna priznanja za oblikovanje pohištva.

Blaž Habjanic

Blaž Habjanič je del projekta Povezujemo oblikovanje in gospodarstvo. Za naše podjetje je oblikoval luč Spireo. Trenutno se ukvarja z obešalnikom Toplr, ki ga je predstavil na letošnjem milanskem pohištvenem sejmu.

Nina in Marko

Đalić

Že od nekdaj imava rada lepo oblikovano in izdelano pohištvo. Masivni les je za naju zares najlepši material.

S kolekcijo ELLA - jedilna miza, jedilni stol in kredenca, sva se predstavila na sejmu Ambient leta 2015 in dobila veliko pohval. To, da se po produktih še leta kasneje veliko povprašuje, nama daje zagon za nadaljnje oblikovanje. V zadnjem času pa vedno več časa nameniva oblikovanju ambientov, ki jih potem tudi v mizarstvu Amek izdelamo.

drobizek092.jpg