top of page

nas

Mizarstvo Amek d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. V ponos nam je, da je vodenje podjetja prevzela naslednja generacija, ki dela naprej s polno odgovornostjo, ki ji je bila zaupana.

Izdelujemo notranje in zunanje pohištvo tako iz masivnega lesa kot tudi pohištvo iz iverala, mediapana in furnirja. Večina pohištva je narejena po meri in željah naročnika. Pri načrtovanju pohištva/ambienta sodelujemo z mnogimi priznanimi slovenskimi in tujimi arhitekti ter oblikovalci. Naš nabor izdelkov je obširen, saj izdelujemo tako kuhinje, jedilne mize, stole, dnevne sobe, tv-omarice kot tudi notranja in zunanja vrata, stopnice, kopalniško pohištvo, spalnice in otroške sobe. Lotimo se tudi zunanjih pergol, ograj in fasadnega opaža. Načrtovanje in izdelava pohištva nam je v velik izziv. Vsaki stranki se posvetimo individualno, upoštevamo predloge in skupaj ustvarimo pohištvo, ki navdušuje, obenem pa je tudi funkcionalno.

Naši zaposleni so izučeni mizarji z več letnimi izkušnjami v praksi. Čeprav je kolektiv razmeroma mlad, nas odraža zanesljivost, natančnost in odgovornost. Tudi fleksibilnost. In zavedamo se, da se moramo za vsako stranko maksimalno potruditi.

Vizija

Naša vizija je, da do leta 2023 postanemo vodilno podjetje v regiji v izdelavi masivnega pohištva po meri. Želja je tudi razširiti poslovne prostore, predvsem lakirni in skladiščni del.

Naša tržna niša je izdelava masivnega pohištva po meri, saj v tem vidimo svojo odliko. V zadnjih letih s prisotnostjo na trgu krepimo svojo lastno blagovno znamko pod imenom AMEK, ki zajema pohištvene kose, podprte z lastnim oblikovanjem, razvojem in seveda izdelavo. 

Poslanstvo

Naše poslanstvo je širiti zavest o rabi masivnega lesa. Pohištvo izdelano iz lesa namreč blagodejno vpliva na kvaliteto življenja. Svojim strankam želimo zato ponuditi le najboljše.

Marko Đalić

dipl. ing. les.

Direktor

M +386 (0)41 393 276

E mizarstvo@amek.si

Nina Đalić

dipl. ekon (UN)

Marketing

M +386 (0)41 749 803

E nina.dalic@amek.si

Andrija Đalić

les. tehnik

Montaža

M +386 (0)41 689 623

Aldin Jusić

pomočnik mizarja

Delavnica

Sanel Jusić

monter

Montaža

Matic Keršič

laker

Lakirnica

Čedo Tripunović

mizar

Delavnica

Marko Rakonjac

monter

Montaža

Vernes Nezić

mizar

Delavnica

Nace Podlesnik

cnc operater

Delavnica

bottom of page