top of page
_DSC6979.jpg

Zasebno stanovanje

To čudovito luksuzno sanovanje je skupek skrbno premišljenih idej arhitektke, stranke, ki je s svojim aktivnim pristopom pripomogla k marsikateri razrešitvi problema ter nas kot izvajalcev z dolgoletnimi izkušnjami izdelave pohištva po meri.

Stranki smo izdelali kuhinjo iz mediapana, lakiranega v belo barvo v kombinaciji s furniranimi hrastovimi ličnicami. Na otoku so na obeh straneh predali za shranjevanje, ročaji so v utorih front. Pult je tehnični kamen v imitaciji marmorja. Vso podnožje v kuhinji je iz medenine.

Jedilna miza je posodobitev našega dizajnerskega produkta mize Ella, in sicer je podnožje mize stekleno. Mizna ploskev je iz masivne hrastovine. TV omarica je izdelana iz mediapana, barvanega v trendovsko antracit-rjavo barvo. Vrata so steklena in drsna. Obloga za omarico je izdelana iz parketa v kombinacijo z masivnimi hrastovimi letvami.

Vinska vitrina je prav tako iz mediapana barvanega v antracit-rjavo barvo. Vitrino lepo osvetljujejo led trakovi, ki so nameščeni vertikalno po notranjem delu omare.

Kopalniška omarica je prav tako izdelana iz mediapana in barvana v isti odtenek kot vitrina in multimedijska omarica. Je dvignjena od tal, da led diode ponoči ambientalno osvetljujejo kopalnico.

V spalnici smo izdelali zakonsko posteljo, ki je v celoti tapicirana v kvalitetno blago aqua clean sive barve. Stranki sta si želeli imeti čim večjo omaro za shranjevanje, zato smo izdelali polkrožno z utori, ki ne ovira vhoda v prostor.

KAJ

Vila

KJE

Ljubljana

KDAJ

Marec 2021

bottom of page