Zasebno stanovanje

V ljubljanskih Prulah smo z masivnim pohištvom opremili stanovanje 4-članski družini. Večino pohištva smo izdelali po izrisu arhitekta, nekaj sprememb smo stranki ponudili po izboljšani verziji. 

 

Jedilna miza je ostrih modernih linij, izdelana iz masivne hrastovine, ima debelo ploskev in noge, kar daje "težak" izgled. Noge so posebne, saj so izdelane v konus, torej širši zgornji del in ožji spodnji del. V kombinaciji masive in mediapana barvanega v belo barvo smo izdelali kuhinjo. Ta je modernega videza s pridihom retro style.

 

Stenska omara v dnevni sobi je prav tako iz masivnega hrastovega lesa. V notranjosti omare se skriva kar nekaj polic, ki omogočajo shranjevanje.

Stenska obloga v glavni spalnici je ena najbolj posebnih elementov v stanovanju. Poigrali smo se z lesenimi kosi, ki so različnih debelin in dolžin. Prav tako smo izdelali strop iz lesenih moralov v otroški sobi, ki s kombinacijo dekorativnega tekstila in barve stene, razbijejo belino in sobo naredijo bolj naravno in prijetno.

KAJ

Prule

KJE

Ljubljana

KDAJ

Februar 2020

Mizarstvo AMEK d.o.o., Velika Ligojna 5A, 1360 Vrhnika

Tel + 386 (0)1 7502 258, Fax + 386 (0)1 7502 260

  • White Facebook Icon

© 2017 by Desnahemisfera. Proudly created with Wix.com