top of page

Družinska hiša

Družini iz Gorenjske smo po načrtih arhitekturnega biroja Osivnik Fabian arhitekti opremili pritlično hišo. Stranka si je želela moderen ambient v kombinaciji z beljenim hrastovim furnirjem, ki bi dal ravno pravo mero občutka domačnosti.

Celotno steno po dolžini hiše smo opremili z vgradnimi omarami, ki so izdelane iz furniranega hrasta. Sklop polic, ki jim pravimo odprte niše, so izdelane iz mediapana barvanega v belo in moderno antracit barvo.

Prav tako iz beljenega furnirja so izdelana vrata, ki se jih zaradi skritih pantov pravzaprav med omarami skoraj ne vidi.

Kuhinja je izdelana iz mediapana barvanega v mat belo barvo, notranjost omaric pa je iz iverala. Pri predalih smo uporabili t.i. vodila tandem box blum, ki so najboljše kvalitete. Kuhinjski otok je zasnovan tako, da ima dovolj predalov na strani kuhinjskega dela, na drugi strani, kjer je masivna hrastova jedilna miza, pa je bolj odprt s policami za odlaganje. Miza je modernih ostrih oblik, s pripadajočimi nogami štirikotne oblike.

Posebnost pohištva je tudi pregrada, ki razmejuje jedilnico od dnevne sobe. Zasnovana je tako, da je na eni strani klop z naslonom, na drugi pa je multimedijska omara za televizijo. Na zgornjem delu pregrade je možnost zasaditve zelenja.

Kopalniška omara pod umivalnikom je izdelana iz hrastovega  furnirja, police pa iz masivnega lesa.

KAJ

Šenčur

KJE

Kranj

KDAJ

December 2018

bottom of page