Mizarstvo AMEK d.o.o., Velika Ligojna 5A, 1360 Vrhnika

Tel + 386 (0)1 7502 258, Fax + 386 (0)1 7502 260

  • White Facebook Icon

© 2017 by Desnahemisfera. Proudly created with Wix.com

Vzorcno stanovanje

Vzorčno stanovanje je namenjeno ogledu potencialnih strank ob nakupu stanovanja. Čeprav pohištvo ni namenjeno končnim strankam, smo izdelavi vseeno posvetili posebno pozornost. Regale v dnevni sobi smo izdelali iz kombinacije masivnega hrastovega lesa in mediapana barvanega v antracit barvo. Masivni del je organskih oblik, robusten in finalno oljen. Kuhinjski in otočni pult sta prav tako izdelana iz masivnega hrasta. Omare (predalčniki, izvlečni elementi) v kuhinji so iz kombinacije iverala in mediapana v antracit barvi. Jedilna miza je iz lepljenega hrastovega lesa, ostrih oblik in finalno oljena.

Miza in nočna omarica v mladinski sobi sta izdelani iz temnega makassar furnirja. To je posebnost furnirja v črno beli barvi.

Samostoječa omara v mladinski sobi je izdelana iz mediapana v antracit barvi, pisalna miza in mladinska postelja pa iz furniranega hrasta. Enako kot preostalo pohištvo, je tudi spalnica nekaj posebnega. Vzglavje zakonske postelje smo izdelali iz mediapana barvanega v črni visoki sijaj. Nočna omarica poleg je prav tako iz mediapana barvanega v oranžni visoki sijaj. Okvir ogledala v master kopalnici je izdelan iz temnega furnirja. Omare v utilityu so izdelane iz iverala v pastelnih odtenkih. 

KAJ

Situla 1

KJE

Ljubljana

KDAJ

Avgust 2013