top of page

Vzorcno stanovanje

Vzorčno stanovanje je namenjeno ogledu potencialnih strank ob nakupu stanovanja. Čeprav pohištvo ni namenjeno končnim strankam, smo izdelavi vseeno posvetili posebno pozornost. Regale v dnevni sobi smo izdelali iz kombinacije masivnega hrastovega lesa in mediapana barvanega v antracit barvo. Masivni del je organskih oblik, robusten in finalno oljen. Kuhinjski in otočni pult sta prav tako izdelana iz masivnega hrasta. Omare (predalčniki, izvlečni elementi) v kuhinji so iz kombinacije iverala in mediapana v antracit barvi. Jedilna miza je iz lepljenega hrastovega lesa, ostrih oblik in finalno oljena.

Miza in nočna omarica v mladinski sobi sta izdelani iz temnega makassar furnirja. To je posebnost furnirja v črno beli barvi.

Samostoječa omara v mladinski sobi je izdelana iz mediapana v antracit barvi, pisalna miza in mladinska postelja pa iz furniranega hrasta. Enako kot preostalo pohištvo, je tudi spalnica nekaj posebnega. Vzglavje zakonske postelje smo izdelali iz mediapana barvanega v črni visoki sijaj. Nočna omarica poleg je prav tako iz mediapana barvanega v oranžni visoki sijaj. Okvir ogledala v master kopalnici je izdelan iz temnega furnirja. Omare v utilityu so izdelane iz iverala v pastelnih odtenkih. 

KAJ

Situla 1

KJE

Ljubljana

KDAJ

Avgust 2013

bottom of page