top of page
  • Nina Đalić

Prison break


V podjetju smo se odločili, da obiščemo Prison break - escape room. Moje osebno mnenje je, da tako imenovani teambuildingi povezujejo zaposlene, krepijo sodelovanje in zaupanje ter razrešujejo morebitne konflikte.

V podjetju smo malo prej kot po navadi zaključili z delom ter se po zasneženih cestah podali proti Ljubljani. Ko smo vsi parkirali za Tobačno na posebej urejenem parkirišču, smo bili že vsi nestrpni pred neznano izkušnjo. Vstopili smo v stavbo, usmeritve za Prison break so zelo dobre tako da z iskanjem nismo imeli težav. Sprejel nas je prijazen mladenič, ki nam je podal navodila, kje odložimo svoje osebne stvari ter nam razdelil legendarne oranžne zaporniške kombinezone. Nato nam je "paznik" nadel lisice, da je izkušnja postala zares prvovrstna, razdelili smo se v dve skupini, se poslikali za spomin in odšli proti svojima celicama.

Pred samim dogodkom smo podpisali izjavo o ne razkrivanju informacij, tako o samih nalogah in ovirah ne morem pisati, je pa izkušnja vsekakor nepozabna. Prva skupina se je uspela rešiti po 47 minutah, druga pa le tik pred koncem, ostalo jim je namreč le še deset sekund do ene ure.

Vsi polni vtisov smo odšli še v sosednji bar, da smo si izmenjali doživetja. Dan se je zaključil po 3 treh urah skupnega druženja izven delovnega okolja. Priporočam!


159 views

Recent Posts

See All
bottom of page