top of page
Nina Đalić

Koronavirus je prinesel spremembe tudi v Amek


V podjetju smo že takoj ob prvih okužbah v Sloveniji sprejeli preventivne ukrepe, in sicer smo mizarsko delavnico za vse komercialiste, dostavne službe in stranke, zaprli vrata. Še vedno je možen stik samo zunaj poslovnih prostorov.


Za zaposlene je bila po novem obvezna maska na delovnem mestu ter razkuževanje rok večkrat na dan. Omejili smo tudi druženja med odmori. Steklene kozarce za potešitev žeje med delovnim časom smo nadomestili s plastičnimi kozarci za enkratno uporabo, vsak pa je dobil svoj jedilni pribor. Povsod po delavnici smo nalepili napotke za preprečevanje virusa.


Montaže smo omejili samo na objekte, ki so prazni oziroma ljudje v njih ne živijo. Na terenu je obvezna tudi uporaba rokavic. Večkrat na dan razkužujemo kljuke in delovne površine.

Omejili smo nadurno delo, tako smo v delavnici dosegljivi do 15.00 ure.


Za stranke, ki bi želele pri nas naročiti pohištvo, smo na voljo preko telefona: 041 393 276, maila: mizarstvo@amek.si ali skypa. Tehnologija modernega časa nam omogoča kolikor toliko normalen stik, da lahko strankam svetujemo oziroma se z njimi pogovorimo in dorečemo vse detajle izdelave.


Vsi že nestrpno pričakujemo rahljanje ukrepov in vrnitev v stalnice našega življenja. Morda tako rešimo kakšen del več gospodarstva pred katerim so po napovedih težki časi. A upajmo na najboljše. V podjetju Amek se bomo maksimalno še naprej trudili za zadovoljstvo strank.


Ostanite zdravi!


163 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page