top of page
  • Nina Đalić

Pustolovski park


Niti pol leta ni minilo od zadnjega teambuildinga, ko smo se že prijavili na novega. Tokrat smo se odločili za Pustolovski park v Postojni. Po končanem delavniku smo se zbrali in se razdelili po avtih. Tokrat smo uporabili kar službena vozila, da smo med potjo delali še malo reklame :)

Najprej smo imeli malo težav z dostopom, saj je Pustolovski park kar skrit, čeprav je po zemljevidu tik ob začetnih objektih v Postojnsko jamo. Nakar smo se spoznali z vodnico, ki nas je seznanila s pravili in z navodili za varno uporabo pustolovskega parka. Ker nihče od nas ni hotel pasti s 10 metrov, smo jo zelo pozorno poslušali. Pokazala nam je kako delujejo varnostni pasovi in kavlji za pripenjanje na zajle.

Po začetnem preizkusu smo se lahko podali na prvo stezo. Stez je skupno štiri, ki se stopnjujejo po težavnostni stopnji. Prva je bolj za ogrevanje, zadnja pa kar za pogumneže. No, vsi skupaj smo opravili vse steze, in sicer v dveh urah in pol. To je bilo dve uri in pol izjemne zabave, premagovanja strahu in nenehnih ovir, pomoči med sodelavci, spodbujanja en drugega... Na koncu smo bili kar utrujeni, a ponosni, kako visoko smo plezali, se spuščali in nihali med drevesi kar 10 m nad tlemi.

Seveda je sledil še obvezni "strokovni" prelet vseh aktivnosti Pustolovskega parka ob okusnih picah in pivu v Avio pubu v Postojni še dolgo v večer.


182 views

Recent Posts

See All
bottom of page